Νέα Σμύρνη - Συγκλονίζει ο ειδικός φρουρός: Μείωσαν τα χτυπήματα, επειδή νόμιζαν ότι είχα πεθάνει...

«Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι τελειώνω, ότι φθάνει το τέλος μου, ότι το πλήθος δεν θα σταματήσει να με χτυπάει μέχρι να με δει να πεθαίνω» κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ο ειδικός φρουρός που δέχτηκε την επίθεση στις 9 Μαρτίου 

Mε συγκλονιστικές λεπτομέρειες ο 28χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΡΑΣΗ περιέγραψε στην κατάθεσή του τα όσα βίωσε εκείνο το απόγευμα της 9ης Μαρτίου στη Νέα Σμύρνη.

Παρουσία του δικηγόρου του, Θάνου Πλεύρη, ο Άγγελος -που πήρε εξιτήριο από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο- μίλησε για εκείνα τα 2,5 λεπτά, που παραλίγο να του στοιχίσουν τη ζωή.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεση του είπε, μεταξύ άλλων: «Αισθάνθηκα από πίσω μου κάποιον να ορμάει επάνω μου, να με πιάνει από το λαιμό και ρίχνοντάς με κάτω να μου τραβάει το κράνος με το χέρι του προκειμένου να βγει. Το κράνος όντως βγήκε παρόλο που ήταν ασφαλισμένο στο λαιμό μου. Όσο βρισκόμουν στο έδαφος αισθάνθηκα αρχικά ένα λάκτισμα επάνω μου και στη συνέχεια ένα καταιγισμό χτυπημάτων από πλήθος ατόμων που όρμησαν επάνω μου, τα οποία στόχευαν κατευθείαν στο κεφάλι, φωνάζοντας παράλληλα "σκοτώστε τον, πάρτε του το όπλο", "θα πεθάνεις κωλόμπατσε"».



Περισσότερα: protothema

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου