Συγκλονίζει ο αγώνας ζωής 15χρονης μαθήτριας - Έκκληση για βοήθεια

Την δική της μάχη δίνει μια 15χρονη από την Κρήτη η οποία βρίσκεται στην Ουάσινγκτον προκειμένου να υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο. Η ανήλικη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς πάσχει από μια σπάνια εκ γενετής πάθηση.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες την κινητοποίηση και ανταπόκριση του κόσμου στον αγώνα που δίνουμε για τη Ζωή!

Έναν αγώνα δύσκολο που δίνει η Ζωή μας από τότε που γεννήθηκε για να κρατηθεί στη ζωή...

Το πιο συγκινητικό όμως δεν είναι η υποστήριξη όλων όσων μας γνωρίζουν και κάνουν το παν για τη μικρή μας, αλλά όλη η υποστήριξη, το ενδιαφέρον και η αγάπη που δεχόμαστε από ανθρώπους άγνωστους, που νοιάζονται σαν να είναι δικοί μας άνθρωποι!

Για όσους δεν γνωρίζουν η μικρή Ζωή μας πάσχει από σύνδρομο VACTERL από τότε που γεννήθηκε . Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 για ένα σωτήριο χειρουργείο στο Children’s National Hospital . Το ένα έγιναν 3 και δυστυχώς η μικρή παραμένει ακόμη εκεί για την αποκατάσταση της υγείας της! Οι ειδικοί αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν και άλλα χειρουργεία και έτσι ζητήσαμε από τον ΕΟΠΥΥ παράταση για το ταξίδι μας . Το ΕΟΠΥΥ δυστυχώς δεν καλύπτει το 100% των εξόδων .

Η οικογενεια καλείται να πληρώσει το 10% της νοσηλειας , χρηματα που δυστυχως δεν τα έχουμε ! Μακάρι να τα πλήρωνε όλα. Τα έξοδα για εμάς τρέχουν! Μακάρι να είχαμε μόνο το άγχος της υγείας της μικρής Ζωής και όχι και το οικονομικό ! Ξέρουμε ότι ο γολγοθάς της αποκατάστασης της τώρα αρχίζει καθώς ενώ δεν έχουμε φύγει ήδη μας ενημέρωσαν ότι σε 6 μήνες και σε ένα χρόνο από τώρα θα χρειαστεί επανέλεγχος της πορείας της και ίσως εκ νέου χειρουργεία .

Η Ζωή έχει περάσει παρά πολλά εξαιτίας του συνδρόμου γιατί την κορόιδευαν τα παιδιά , λόγω της ακράτειας που είχε, με αποτέλεσμα να αλλάξει 3 δημοτικά σχολεία και να σταματήσει τον αθλητισμό που τόσο αγαπούσε για να αποφύγει τις επικρίσεις και τις κοροϊδίες από τους συνομηλίκους της . Ζητάμε το αυτονόητο , να έχει η μικρή μας την υγεία της και να μπορέσει να χαρεί την εφηβεία της όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της !!!

Ένα ευχαριστώ λοιπόν, είναι πολύ λίγο μπροστά σε όλη τη βοήθεια που μας δίνετε!!! Σας ευχαριστούμε πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας για τη συμπαράσταση αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη στην έκκληση που κάνουμε ώστε να συγκεντρώσουμε το ποσό του χειρουργείου!!! Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, όμως με τις δικές σας ενέργειες μας δίνετε ελπίδα!!! Όταν φτάσουμε στον τελικό μας στόχο, θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση!!! Μέχρι τότε όμως ο αγώνας μας συνεχίζεται... Και η παραμικρή βοήθεια για εμάς είναι τεράστια!!! Έστω και μια κοινοποίηση μπορεί να βοηθήσει ώστε να ακουστούμε!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!

Οποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει χρηματικό ποσό στον εξής λογαριασμό:

alpha bank: GR9401407010701002002029468

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ γιατί θα πρέπει να γραφτεί απόδειξη δωρεάς.

Για οποίον ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον Κωνσταντίνο Φιρινίδη, Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Παιδική Χαρά», στο τηλέφωνο 6987521698.Πηγή: dikaiologitika

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου