Survivor 4 Επεισόδια 33 - 36: Νέοι παίκτες - Αναταραχές και ανατροπές

Πέντε νέοι παίκτες είδαμε να εισβάλουν στα δύο νησιά στο επεισόδιο της Κυριακής και ποιο συγκεκριμένα δύο στην κόκκινη και τρεις στην μπλε.  Μάλιστα έσκασαν ξαφνικά στα νησιά αφήνοντας έκπληκτους τους παλιούς παίκτες. 

Ποιο αναλυτικά στο νησί των κόκκινων έφτασαν ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη και στο νησί των μπλε έφτασαν ο Σάκης Κατσούλης, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Στο επεισόδιο της Κυριακής η πρώτη νίκη ήρθε για τους μπλε που έφαγαν όλοι μαζί. Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε την κόκκινη ομάδα να κερδίζει για μια ακόμη φορά το έπαθλο επικοινωνίας.

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη για τους κόκκινους καθώς έχασαν και στα δύο αγωνίσματα ασυλίας. 

Στον πρώτο αγώνα είδαμε την κόκκινη ομάδα να χάνει και να παλεύει για την ατομική ασυλία την οποία κέρδισε η Καρολίνα. Στην συνέχεια στο συμβούλιο η ομάδα ψήφισε την Ανθή ως πρώτη υποψήφια.

Στον δεύτερο αγώνα έχασε ξανά η κόκκινη ομάδα και οδηγήθηκε στο συμβούλιο όπου ψήφησαν την Σοφία ως δεύτερη υποψήφια, στην συνέχεια η Καρολίνα υπέδειξε την Μαριάνθη ως τρίτη υποψήφια.

Στο τρίτο συμβούλιο μάθαμε ότι αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη.

Highlights

  • Έντονες διαμάχες στην κόκκινη ομάδα με αφορμή την στήριξη της Σοφίας και της Μαριάνθης στην Ανθή που για την ομάδα ήταν η ποιο αδύναμη παίκτρια.
  • Σοκ για την Μαριαλένα που είδε στην παραλία να φτάνει ο πρώην της με την νυν κοπέλα του.
  • Τσακωμός και στην μπλε ομάδα με την Ελευθερία να δέχεται πυρά από την ομάδα για λόγια που δεν ειπώθηκαν σωστά.
  • Συγκινητικές στιγμές στο έπαθλο επικοινωνίας για μια ακόμη φορά καθώς οι κόκκινοι είδαν σε φωτογραφία τις οικογένειες τους. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου