Κεφαλονιά: Μυστήριο με τον θάνατο 23χρονου φαντάρου – Καταγγελία για μπούλινγκ

Μια υπόθεση μπούλινγκ καταγγέλλεται ότι κρύβεται πίσω από τον θάνατο ενός 23χρονου φαντάρου από την Κεφαλονιά. Ο πατέρας του φαντάρου, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, προχώρησε σε καταγγελίες ότι δεν πρόκειται για ατύχημα αλλά τον έφεραν σε απόγνωση φτάνοντας στην αυτοκτονία.

Ο πατέρας εξηγεί πως το παιδί του έπεσε θύμα μπούλινγκ και ψυχολογικής βίας τόσο από φαντάρους όσο και από αξιωματικούς. «Δεν πέθανε από ατύχημα. Ο γιος μου έβαλε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, τον προέτρεπα να υπηρετήσει την πατρίδα γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν το σωστό, όπως έκανα κι εγώ. Όμως, εκεί που πήγε τού ασκήθηκε ψυχολογική βία από φαντάρους και υψηλόβαθμούς αξιωματικούς» δηλώνει ο πατέρας του 23χρονου στο kefaloniapress.gr.

Ο 23χρονος ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος έπεσε στη θάλασσα, από ένα σημείο μάλιστα, όπου σύμφωνα με τους ντόπιους έχουν πέσει αρκετά.Περισσότερα: news247

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου