Τάμτα : «Χάρηκα πάρα πολύ που οι γυναίκες μίλησαν»

Λίγο πριν οι Melisses έρθουν στις οθόνες μας το Σάββατο στις 21.00 στο «Σπίτι με το MEGA», για να μας ξεσηκώσουν με τη μουσική τους και να μας κρατήσουν παρέα με τα ξεχωριστά τραγούδια τους, η Τάμτα που θα είναι μία από τους ξεχωριστούς καλεσμένους της μουσικής βραδιάς, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!».

«Ανυπομονώ να γυρίσουμε σε κανονικούς ρυθμούς και να ενωθούμε πάλι όλοι μαζί. Κατά τ΄ αλλά είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος » είπε συζητώντας με τον Άρη Καβατζίκη η αγαπημένη τραγουδίστρια της ποπ, ενώ μίλησε και για τη δημιουργία του βιντεοκλίπ «Σ’ αγαπώ» μια διασκευή του τραγουδιού της Μαριάντας Πιερίδη που σκηνοθέτησε μόνη της στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Χάρηκα πάρα πολύ που οι γυναίκες μίλησαν. Υπάρχει προφανώς και λύπη μέσα σε αυτές τις ιστορίες. Άργησε ίσως πολύ και ήταν καιρός να βγουν πράγματα στη δημοσιότητα όχι για να στεναχωρηθούν οικογένειες, αλλά είναι ένα αναγκαίο κακό για να βάλουν κάποιο άνθρωποι μυαλό και από εδώ και πέρα να σκεφτούν περισσότερο. Είμαι υπερβολικά υπερήφανη για όλες αυτές τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που έχουν βγει και έχουν μιλήσει για τις οδυνηρές εμπειρίες τους και τους στηρίζω με τα όλα μου. » Περισσότερα: in.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου