Μητσοτάκης: Υποχρεωτική χρήση μάσκας και νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στα επίπεδα 3 και 4

Διάγγελμα στον ελληνικό λαό απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σκιά της εκρηκτικής αύξησης των κρουσμάτων της πανδημίας του κοροναϊού, ανακοινώνοντας δύο μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς

Την υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12.30 έως τις 5.00 π.μ. στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό.

Στην έναρξη της τοποθέτησής του, επεσήμανε πως το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε έξαρση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και υπογράμμισε πως η ατομική ευθύνη είναι η άλλη όψη της κοινωνικής αλληλεγγύης.

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε μια απότομη αύξηση των κρουσμάτων. Σ’ ένα βαθμό αυτό οφείλεται και στην αύξηση του αριθμού των τεστ που διεξάγονται. Μόλις χθες, για παράδειγμα, έγιναν παραπάνω από 24.000 σε ολόκληρη την επικράτεια. Αλλά είναι σαφές πως σε αρκετές περιοχές ο ιός μεταδίδεται, ήδη, με μεγάλη ταχύτητα» σημείωσε ο πρωθυπουργός.



Περισσότερα: in.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου