Κοροναϊός: Σε σοβαρή κατάσταση ο «ασθενής μηδέν» στην Ιταλία - Κόλλησε και η έγκυος γυναίκα του


Ανεξέλεγκτη φαίνεται πως είναι η κατάσταση στην Ιταλία, με τον αριθμό των νεκρών από τον κορωνοϊό να φτάνει τους 11 ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να ανέρχονται στα 322. Την ίδια ώρα, ο α«ασθενής μηδέν» νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο 38χρονος από την πόλη Κοντόνιο της βόρειας Ιταλίας που είχε επισκεφθεί τα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου της πόλης του ήταν ο πρώτος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και όπως γίνεται τώρα γνωστό, η κατάστασή της υγείας του είναι σοβαρή αλλά σταθερή και νοσηλεύεται στην εντατική φροντίδα της πολικλινικής Σαν Ματέο στην Πάβια.

Θετική και η σύζυγος - πάει καλά η εγκυμοσύνη της

Η σύζυγός του, που είναι έγκυος, είναι κι αυτή θετική στον κορωνοϊό αλλά «είναι καλά, έκανε υπερηχογράφημα και η εγκυμοσύνη της πηγαίνει καλά, το μωρό είναι επίσης καλά και η εγκυμοσύνη θα ολοκληρωθεί» όπως δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa ένα από τα στελέχη του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται στο Σάκο του Μιλάνου. «Η σύζυγος του ασθενή μηδέν πάει καλά, είναι καλά, είναι θετική στον κορωνοϊό, αλλά ασυμπτωματική» σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου.




Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου