Δήλωση-βόμβα της Meghan Markle: «Η απόφαση να φύγουμε από το παλάτι ήταν θέμα ζωής ή θανάτου»


«Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στον Harry» σχολίασε η Meghan Markle σε στενούς της φίλους για την απόφαση να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και να ξεκινήσει μαζί της μια νέα ζωή στον Καναδά.

Σύμφωνα με φίλο της Μέγκαν, το ζευγάρι είχε σκοπό να αφαιρέσει τη λέξη «royal» από τον λογαριασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς όπως είπε η Μέγκαν πάντα θα θεωρούνται «βασιλικά πρόσωπα» ανεξάρτητα από το πού ζουν ή τι κάνουν».

Η ίδια θεωρούσε ότι η ζωή μέσα στην βασιλική οικογένεια ήταν καταπιεστική και δεν ήθελε τον Archie να μεγαλώσει σε ένα τέτοιο «τοξικό περιβάλλον», αφού και η δική της ψυχολογία ήταν πολύ κακή . Η απόφαση να φύγει ήταν πλέον θέμα ζωής ή θανάτου, όπως είπε ο φίλος της στη Daily Mail.







Περισσότερα: gossip-tv

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου