Αυτό είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι κρατήσεις μακρία αυτούς που θα θέλουν να τσιμπήσουν «μόνο μία».
Οι τηγανητές πατάτες για να πετύχουν σωστά, θέλουν την ίδια προσοχή που θέλει και ένα κανονικό φαγητό. Ξέχνα για λίγο τις φριτέζες και τις πατάτες που τρως έξω με τα άθλια λάδια. Η σωστή πατάτα είναι αυτή που τηγανίζεται βουτηγμένη σε λάδι ελιάς. Και εδώ σου έχουμε δύο τρόπους για να τις φτιάξεις και να εντυπωσιάσεις τους πάντες.
1ος τρόπος
1. Ζεσταίνεις το λάδι σε δυνατή φωτιά και ρίχνεις μέσα τις πατάτες. Μετά από περίπου 5 λεπτά, χαμηλώνεις την φωτιά ώστε να τηγανιστούν σιγά-σιγά.
2. Δυναμώνεις τη φωτιά ξανά προς το τέλος, ώστε να γίνουν τραγανές.
Περισσότερα: ratpack
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου