«Μαμά, συγγνώμη... πεθαίνω»: Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα 26χρονης που πέθανε στο φορτηγό στο Έσεξ


Φόβους πως η κόρη τους είναι μια από τους 39 νεκρούς μέσα σε φορτηγό ψυγείο στο Έσεξ εξέφρασε μια οικογένεια στο Βιετνάμ.    

Δίνοντας στη δημοσιότητα το τελευταίο μήνυμα της Pham Thi Tra My, η οικογένειά της είπε πως ψάχνουν απεγνωσμένα πληροφορίες και προσπαθούν να εξακριβώσουν αν όντως ήταν ένα από τα θύματα.   

Αρχικές πληροφορίες των αστυνομικών αρχών ανέφεραν πως όλα τα θύματα πιστεύεται πως είναι από την Κίνα αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί οι ταυτότητες όσων βρίσκονταν στο φορτηγό.    Σε μήνυμα προς την μητέρα της, που πιθανολογείται πως έστειλε λίγο πριν πεθάνει, η 26χρονη γράφει πως δεν μπορεί να αναπνεύσει και ζητά συγγνώμη από τους γονείς της. 

Το μήνυμα έλαβαν συγγενείς της στο Βειτνάμ τα ξημερώματα της Τετάρτης, περίπου 10.30 το βράδυ ώρα Βρετανίας, όταν το φορτηγό με τα θύματα ακόμη ταξίδευε και μόλις τέσσερις ώρες πριν κληθεί ασθενοφόρο και ανακαλυφθούν τα πτώματα.   «Συγγνώμη μαμά. Το ταξίδι μου έξω δεν πέτυχε. Μαμά, σε αγαπώ τόσο πολύ! Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω... Συγγνώμη μαμά», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η Pham. 






Περισσότερα: lifo

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου