Από 26/09/19 στους κινηματογράφους


Πολλές είναι οι νέες προσθήκες στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα. Ξεχωρίζει βεβαία η μεγάλη επιστροφή του Σιλβέστερ Σταλόνε στον αγαπημένο πλέω "Ράμπο". Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις.

Rambo: Το Τελευταίο Αίμα


Περίληψη
Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει ως ένας από τους κορυφαίους ήρωες δράσης όλων των εποχών, ως Τζον Ράμπο. Τώρα, ο Ράμπο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ανελέητες πολεμικές του ικανότητες με σκοπό να πάρει εκδίκηση στην τελευταία του επικίνδυνη αποστολή. Το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς είναι ένα θανάσιμο ταξίδι εκδίκησης κι αίματος.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Άντριαν Γκρούνμπεργκ
Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε
Διάρκεια:124 λεπτά
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Έντμοντ: Ένας Απρόβλεπτος Συγγραφέας



Περίληψη
Δεκέμβριος 1897, Παρίσι. Ο Έντμοντ Ροστάντ δεν έχει κλείσει ακόμα τα τριάντα, έχει όμως ήδη δύο παιδιά και πολλά άγχη. Δεν έχει γράψει τίποτα εδώ και δύο χρόνια. Καθώς βρίσκεται σε απελπισία, προτείνει στον μεγάλο ηθοποιό του θέατρου Κονστάντ Κοκλέν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα νέο έργο και, συγκεκριμένα, σε μια ηρωική κωμωδία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: το έργο αυτό δεν έχει γραφτεί ακόμα. Παραβλέποντας τις ιδιοτροπίες των ηθοποιών, τις απαιτήσεις των παραγωγών, τη ζήλια της συζύγου του, τις πικάντικες ιστορίες του καλύτερού του φίλου και την έλλειψη ενθουσιασμού όλων των γύρω του, ο Έντμοντ αρχίζει να γράφει το έργο που κανείς δεν πιστεύει. Προς το παρόν, έχει μόνο τον τίτλο: Σιρανό ντε Μπερζεράκ.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αλεξίς Μισαλίκ
Ηθοποιοί: Τομάς Σολιβερές,Τομ Λεμπ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Ματίλντ Σενιέ, Ντομινίκ Πινόν
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ / ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι




Περίληψη
Αμερική 1968. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μυρίζει αλλαγή… αλλά όχι στη μικρή πόλη της Mill Valley, όπου για γενιές, η σκιά της οικογένειας Bellows πέφτει βαριά. Στην έπαυλη τους στην άκρη της πόλης, η Sarah, ένα μικρό κορίτσι με φριχτά μυστικά, μετέφερε τη ζωή της σε μία σειρά από τρομαχτικές ιστορίες, γραμμένες σε ένα βιβλίο που έχει υπερβεί τον χρόνο. Ιστορίες που έχουν έναν τρόπο να ζωντανέψουν σε βάρος μίας παρέας εφήβων που θα ανακαλύψει το τρομαχτικό βιβλίο της Sarah.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αντρε Ορβενταλ
Πρωταγωνιστές: Ζόι Μάργκαρετ Κολλέττη, Μίχαελ Γκάρζα, Ντιν Νόρις, Γκιλ Μπέλοους, Λορέιν Τουσάντ, Όστιν Ζατζούρ, Γκαμπριελ Ρας
Διάρκεια: 1.48’
Είδος ταινίας: Τρόμου
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Blinded By The Light



Περίληψη
Η ταινία Blinded by the Light μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη μία ιστορία θάρρους, αγάπης, ελπίδας, οικογενειακών δεσμών, αλλά και της μοναδικής ικανότητας της μουσικής να εξυψώνει το ανθρώπινο πνεύμα. Η ταινία διηγείται την ιστορία του Τζέιβντ (Βιβέικ Κάλρα), ενός βρετανού εφήβου πακιστανικής καταγωγής, που μεγάλωσε στην πόλη του Λούτον στην Αγγλία, το 1987. Εν μέσω φυλετικών και οικονομικών αναταραχών, γράφει ποίηση προκειμένου να «ξεφύγει» από τη μισαλλοδοξία που μαστίζει την πόλη του, και την αυστηρότητα του συντηρητικού πατέρα του. Αλλά όταν ένας συμμαθητής του, τον «μυεί» στη μουσική του Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Τζέιβντ αισθάνεται ότι η εργατική τάξη στην οποία ανήκει εκείνος και η οικογένειά του, ταυτίζεται και αντικατοπτρίζεται στους δυνατούς στίχους του Μπρους. Καθώς ο Τζέιβτν ανακαλύπτει μία καθαρτική διέξοδο για ν΄ ακολουθήσει τα όνειρά του, ταυτόχρονα βρίσκει το θάρρος να εκφραστεί με τη δική του, μοναδική φωνή.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γκούριντερ Τσάντα
Ηθοποιοί: Βιβέικ Κάλρα, Κούλβιντερ Γκιρ, Μίρα Γκανάτρα, Νελ Γουίλιαμς, Άαρον Παγκιούρα, Χέιλι Άτγουελ, Ντιν Τσαρλς Τσάπμαν
Διάρκεια: 118 λεπτά
Είδος ταινίας: Μουσική, Κομεντί
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Το Μαγικό Χαλί (Μεταγλ.)



Περίληψη
Ένα χωριατόπαιδο, η πισ τή του γίδα, ένας άπλησ τος για εξουσία σουλτάνος, δύο πεινασμένοι αλιγάτορες, ένας αδίστακτος κακοποιός, ένα κορίτσι της πόλης, ένας αφηρημένος πωλ ητής χαλιών - και, φυσικά, ένα ιπτάμενο χα λί – έχουν το ρόλο τους στις περιπέτειες του Χότζα. Είναι οι Χίλιες και Μία Νύχτες στη ζωή ενός χωρικού, ο οποίος κόντρα σ τις πιθανότητες, καταφέρνει να ταξιδέψει στον κόσμο, να νικ ήσει τους εχθρούς του, να ξεπεράσει τον φόβο του και τελι κά να επισ τρέψει στο σπίτι με ένα απροσδόκητο δώρο.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Καρστεν Κιλριχ
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 81 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου