Τα Φιλαράκια γίνονται 25 χρονών - Στους κινηματογράφους αφιέρωμα στη σειρά, με ακυκλοφόρητο υλικό


Ήταν Σεπτέμβριος του 1994, όταν μια παρέα 30αρηδων και οι ζωές τους εισέβαλαν στην αμερικανική οικογένεια και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο από την μικρή οθόνη. Ολα ξεκίνησαν από το στέκι τους, το καφέ Central Perk, στο οποίο και εισέβαλε η Ρέιτσελ φορώντας το νυφικό της. Εκεί συνάντησε τον Ρος, τη Μόνικα, τον Τσάντλερ, τον Τζόι και τη Φοίβη και η παρέα έκτοτε έμεινε μαζί τηλεοπτικά για 10 ολόκληρα χρόνια.

Ερχεται ειδική προβολή για «Τα Φιλαράκια» σε σινεμά των ΗΠΑ
Η σειρά «Τα Φιλαράκια», που έχτισε μια λαμπρή καριέρα για τους περισσότερους από τους πρωταγωνιστές της, συμπληρώνει 25 χρόνια από την πρεμιέρα και φυσικά οι υπεύθυνοι της δεν θα μπορούσαν να αφήσουν έτσι τους φαν.

Σε μια ειδική προβολή οι τυχεροί φανατικοί της σειράς στην Αμερική θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα χορταστικό αφιέρωμα 1 ώρας και 40 λεπτών. Το ειδικό πρόγραμμα θα βγει στις αίθουσες για τρεις ημέρες και θα προβληθεί σε 1000 κινηματογράφους στη χώρα στις 23 και 28 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου. Σε κάθε βραδιά, οι υπεύθυνοι έχουν προβλέψει να προβάλουν τέσσερα επεισόδια από τη σειρά, αλλά και υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ στο παρελθόν και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.


Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου