Μαγεία Ούμπιντες και διπλό στη Σλοβακία ο Ατρόμητος!


Με τον Αργεντινό αρχηγό του, να κάνει ένα εκπληκτικό ματς με γκολ στο 20’ και ασίστ στον Μανούσο (43’) ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 μέσα στην Σλοβακία την Ντουνάισκα Στρέντα. 

Με τον Χαβιέρ Ούμπιντες να πραγματοποιεί μία από τις πιο ποιοτικές εμφανίσεις στην καριέρα του και τον Δημήτρη Γούτα να κάνει μια έξοχη εμφάνιση, κόβοντας σχεδόν τα πάντα στην άμυνα, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 μέσα στη Σλοβακία και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. 

Ο Ούμπιντες με ένα εκπληκτικό δεξί βολέ στο 20ο λεπτό, από πρώτο σουτ του ίδιου, έγραψε το 0-1. Παρά την ισοφάριση σε 1-1 από τον Κρίστοφερ Βίντα στο 35’ με δεξί σουτ εκτός περιοχής, ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά ξανά και πήρε ξανά προβάδισμα με τον Μανούσο από ασίστ του Ούμπιντες στο 43’. 

Στην επανάληψη, ο Γιάννης Αναστασίου, έκανε σωστές αλλαγές, με τον Φάρλεϊ Ρόσα, να έχει δοκάρι στο φινάλε και τον Ούμπιντες στην επιστροφή, να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στην εστία. Ο Ατρόμητος πήρε ωστόσο την σπουδαία νίκη που του δίνει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό Europa League. 

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου