Από 29/11/18 στους κινηματογράφους


Πολλές και μεγάλες παραγωγές έχουμε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες με την επιστροφή του Σιλβέστερ Σταλόνε και τις περιπέτειες του Κρίντ να ξεχωρίζει. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:

Κριντ ΙΙ


Περίληψη
Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άντονις Κριντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια. Στο ΚΡΙΝΤ II, το κοινό θ’ ανακαλύψει ξανά όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν κάποιο πρωταθλητή και θα θυμηθεί ότι ανεξάρτητα από τον προορισμό, κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ
Ηθοποιοί: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμσον, Γουντ Χάρις, Ράσελ Χόρνσμπι, Φλόριαν "Big Nasty" Μουντινού, Αντρέ Γουάρντ, Ντολφ Λάντγκρεν
Διάρκεια: 130 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Ρομπέν των Δασών



Περίληψη
Ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ (Τάρον Έτζερτον), ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον (Τζέιμι Φοξ), ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ότο Μπάθουρστ
Ηθοποιοί: Τάρον Έγκερτον, Τζέιμι Φοξ, Τζέιμι Ντόρναν, Μπεν Μέντελσον, Ιβ Χιούσον
Διάρκεια: 116 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΣΗΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις



Περίληψη
Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής γυναίκας. Οι μήνες περνάνε και η Megan Reed (Shay Mitchell), που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σωρό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σωρός μπορεί να έχει καταληφθεί από μια δαιμονική σκοτεινή δύναμη.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντιντερικ Βαν Ρουχιζεν
Ηθοποιοί: Στάνα Κάτιτς, Σέι Μίτσελ, Γκρέυ Ντέιμον, Κίρμπυ Τζόνσον
Διάρκεια: 128 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18



About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου