Xiaomi Mix 3: Δίνει την δυνατότητα για ένταση στο ακουστικό κατά 127%


Το Xiaomi MIX 3 παρουσιάστηκε πριν μερικές ημέρες και σίγουρα έχει εντυπωσιάσει πολύ κόσμο με την σχεδίαση του αλλά και με τις δυνατότητες που έχει. Σήμερα το πρωί ο CEO της Xiaomi, Lei Jun μοιράστηκε μαζί μας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού μία έξτρα δυνατότητα που έχει το Xiaomi Mi Mix 3, που δεν την ξέραμε και σίγουρα είναι πολύ χρήσιμη!

Σίγουρα έχετε βρεθεί σε θορυβώδες περιβάλλον, όπου θα ήταν σχεδόν αδύνατο να ακούσετε τον άλλο. Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα ακουστικό με ενεργό noise cancelation σίγουρα είναι χρήσιμο ή η νέα λειτουργία του Mi Mix 3! Ποια είναι αυτή…μα η δυνατότητα να έχετε τον ήχο στο 127%, 27% παραπάνω δηλαδή απ’ ότι με ότι άλλο κινητό έχετε!

Αμέσως στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Lei Jun ήταν το ερώτημα….μα γιατί δεν ορίζεται το 127% σαν 100% παντού, ώστε να μην υπάρχει γενικώς τέτοιο πρόβλημα!? Η απάντηση που πήραν ήταν ότι η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται έξτρα, για να μην προκληθεί βλάβη στον ακουστικό πόρο του αυτιού από την μόνιμη έκθεση σε δυνατό ήχο, σε περίπτωση κατάχρησης της λειτουργίας αυτής.




Περισσότερα: itechnews

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου