Nomads 2 Επεισόδιο 12: Έρχεται η ένωση - Πρόταση γάμου και μεγάλες αποκαλύψεις για την συνέχεια - Τρεις αποχωρήσεις


Συνταρακτικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Nomads και αυτό γιατί όχι μόνο δεν είχαμε δύο αλλά τρεις αποχωρήσεις, αλλά είχαμε και μεγάλες εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα. 

Στην αρχή είδαμε την μεγάλη μονομαχία από την οποία νικητής βγήκε ο Μάριος Ακριβόπουλος στέλνοντας ως υποψήφιους προς αποχώρηση την Σίσσυ Ζουρνατζή την Τόνια Σολανάκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Ακολούθησε το live συμβούλιο όπου ο Σάββας Πούμπουρας σιγά σιγά και μέσα από μια μικρή προετοιμασία ανακοίνωσε στους παίκτες τις τεράστιες αλλαγές που έρχονται. Την επόμενη εβδομάδα όπως χαρακτηριστικά είπε, θα γίνει η μεγάλη ένωση όπου μόνο οι δέκα καλύτεροι από όλους συνολικά θα είναι αυτοί που θα την αποτελούν. 

Στην συνέχεια ο Σάββας ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Χουλιάρα λόγο του σοβαρού τραυματισμού στο χέρι. Η γνωμάτευση του γιατρού τον θέλει εκτός αγώνων για πάνω από 15 ημέρες, προθεσμία μεγάλη και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ακολούθησε η ψηφοφορία για τους νέους αρχηγούς οι οποίοι είναι αυτόματα οι δύο πρώτοι από τους δέκα της ένωσης. Οι Λεμούριοι επέλεξαν για αρχηγό τους τον Mike. Οι Κροκόδειλοι από την άλλη επέλεξαν τον Μάριο Ακριβόπουλο.

Τέλος είδαμε τις δύο αποχωρήσεις από το παιχνίδι. Πρώτη αποχώρηση η Σίσσυ Ζουρνατζή η οποία μας άφησε όλους άφωνους καθώς λίγο πριν φύγει έκανε live πρόταση γάμου στο αγόρι της. Μετά την Σίσσυ ακολούθησε και η Τόνια Σολανάκη που άντεξε δύο ψηφοφορίες αλλά τελικά αποχώρησε στην τρίτη. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου