Ένα Κρητικό εστιατόριο μεταξύ των κορυφαίων της χώρας


Συνεχείς διακρίσεις για την Κρητική Κουζίνα -Άλλο ένα βραβείο για πασίγνωστο κρητικό Εστιατόριο!

Η φήμη του έχει φτάσει στα πέρατα του κόσμου. Κορυφαίοι ταξιδιωτικοί και γαστρονομικοί οδηγοί, από την Ευρώπη και την Αμερική, πλέκουν διαρκώς το εγκώμιό του!

Το κρητικό εστιατόριο «Πεσκέσι» απέσπασε άλλη μία διάκριση, κερδίζοντας το βραβείο του ''Top Greek and Regional Cuisine'', στην τελετή απονομής των Restaurant 100 Awards, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα!

100+ επώνυμοι foodies ανέδειξαν τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας σε τελετή πολλών… αστέρων που πραγματοποιήθηκε σε ατμόσφαιρα... κινηματογραφική, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ανάμεσα στα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας για το 2018, βραβεύσεις απέσπασαν εστιατόρια κάθε ύφους από κάθε γωνιά της χώρας, μεταξύ των οποίων και το «Πεσκέσι» από το Ηράκλειο της Κρήτης!

Οι κριτές ψήφισαν με απόλυτη ελευθερία, χωρίς να δεσμεύονται από κάποια λίστα προεπιλογών, και η φετινή power list επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις καθώς περιλαμβάνει 34 νέα εστιατόρια. Επιπλέον, 31 εστιατόρια κατάφεραν να βελτιώσουν τη θέση τους στη συνολική κατάταξη, 30 υποχώρησαν και 5 παρέμειναν σταθερά.




Περισσότερα: cretalive

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου