Τσέφεριν: «Δεν θα χρησιμοποιηθεί το VAR φέτος στο Champions League»


Ο πρόεδρος της UEFA διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν να χρησιμοποιείται το VAR στη φετινή διοργάνωση του Champions League μετά τη φάση των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Τα ρεπορτάζ ήθελαν τον Τσέφεριν ενθουσιασμένο από τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε το VAR στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με συνέπεια να σκέφτεται να καθιερώσει το μέτρο στο φετινό Champions League μετά τα προημιτελικά.

Ωστόσο, ο ίδιος ο πρόεδρος της UEFA με δηλώσεις του διέψευσε τα σενάρια, υπογραμμίζοντας πως ακόμα το VAR αποτελεί ένα μέτρο που δεν τον έχει πείσει στον απόλυτο βαθμό. Έτσι, δεν αναμένεται να το δούμε σε κάποια από τις φάσεις της φετινής διοργάνωσης.

«Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό, αλλά δεν το έχουμε συζητήσει και ακόμα δεν είμαι πεπεισμένος για το VAR. Υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Ποιος αποφασίζει αν θα χρησιμοποιηθεί το VAR; Οι οπαδοί δεν το καταλαβαίνουν. Ούτε οι δημοσιογράφοι. Τι βλέπουν οι διαιτητές και τι όχι; Τα πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα, αλλά ξέρουμε ότι κάποια μέρα θα είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσουμε», σχολίασε ο Τσέφεριν.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου