Αυτή είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ και Άρσεναλ


Οι βασικοί όροι γύρω από τη μεταγραφή του Τσούμπα Ακπόμ από την Αρσεναλ στον ΠΑΟΚ έχουν οριστικοποιηθεί και απομένουν να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, για να κλείσει το «deal».

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σημαντικά το θέμα της απόκτησης του 23χρονου επιθετικού από την Άρσεναλ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Λονδίνο, ο Άγγλος επιθετικός ετοιμάζεται για να «πετάξει» από την αγγλική πρωτεύουσα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και τη Δευτέρα (30/7).

Η Άρσεναλ, μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου της με τον Ακπόμ, αποφάσισε να τον παραχωρήσει, από την Σιντ Τρούιντεν αξίωνε ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο η συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ είναι σε πολύ μικρότερα νούμερα. Οι Άγγλοι θα εισπράξουν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ και θα διατηρήσουν ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Σημαντικός παράγοντας, που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του «Δικεφάλου», στην πορεία των διαπραγματεύσεων ήταν η συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που δε συνέβαινε με τις περισσότερες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, αλλά και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου