
Φωτιά: Δεύτερη μέρα μετά την ανείπωτη εθνική τραγωδία στην Αττική και η αγωνία κορυφώνεται για τους αγνοούμενους. Ανείπωτη είναι η τραγωδία, ο θρήνος και ο όλεθρος που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα σε Μάτι, Ραφήνα και Βουτζά με τους νεκρούς να ανέρχονται πλέον σε 81 ενώ 187 είναι οι τραυματίες με 9 παιδιά ευτυχώς κανένα σοβαρά και πολλοί οι αγνοούμενοι. Αλλο ένα θύμα των φονικών πυρκαγιών κατέληξε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, απανθρακωμένη εντοπίσθηκε γυναίκα στο σπίτι της.
Ανατολική Αττική, μέρα τρίτη μετά τον όλεθρο. Η χώρα από το μεσημέρι της Τρίτης σε τριήμερο πένθος που κηρήχθηκε από τον πρωθυπουργό. Με δάκρυα στα μάτια και αγωνία για τον εντοπισμό αγνοουμένων συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή που χτυπήθηκε από την πυρκαγιά. Ο παραθεριστικός οικισμός Μάτι, στη Ραφήνα έχει μετατραπεί σε μια μαύρη πληγή στον χάρτη της Αττικής.
Τουλάχιστον 80 άνθρωποι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της πυροσβεστικής είναι οι νεκροί, μεταξύ των οποίων αρκετά παιδιά, ενώ 187 είναι οι τραυματίες που παραμένουν στα νοσοκομεία, 10 είναι διασωληνομένοι και 9 παιδιά, ευτυχώς κανένα σοβαρά. Άλλο ένα θύμα των φονικών πυρκαγιών κατέληξε στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Πρόκειται -σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας- για 84χρονο, που έφερε σοβαρά εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός του. Απανθρακωμένη εντοπίσθηκε γυναίκα στο σπίτι της. 79 νεκροί ήταν ο απολογισμός που ανακοινώθηκε από την Πυροσβεστική λίγο νωρίτερα
Ο τραγικός απολογισμός ενδέχεται όμως να αυξηθεί.
Η πυροσβεστική κάνει έκλυση σε όσους αγνοούμενους επιστρέφουν στους οικείους τους να ενημερώνουν τις αρχές.
Περισσότερα: dikaiologitika
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου