Άρχισαν τα love story στον Άγιο Δομίνικο - Ποια Ελληνίδα παίκτρια έδειξε ενδιαφέρων για παίκτη από την Τούρκικη ομάδα (Video)


Αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο Acun Ilicali στο τουρκικό Survivor, προαναγγέλλοντας ότι θα γίνει ξανά αγώνας Ελλάδας – Τουρκίας, καθώς ενημέρωσε έναν εκ των παικτών ότι τον έχει ερωτευτεί Ελληνίδα!

«Αρέσεις σε κάποια από την ελληνική ομάδα», είπε ο παραγωγός και παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης στον 26χρονο ηθοποιό Hilmi Cem, προκαλώντας αμηχανία, αλλά και γέλια.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει το όνομα της θαυμάστριας του παίκτη, αλλά και τα λόγια που του είπε η ίδια! «Στον αγώνα Ελλάδα – Τουρκία, μία Ελληνίδα σε ερωτεύτηκε. Με ρώτησε “πότε θα ξαναπαίξουμε αγώνα με την Τουρκία;”. Μπορεί να μην την έχεις προσέξει, αλλά, μάλλον, την έχεις δει. Θα παίξουμε σύντομα με την Ελλάδα. Θα την δεις σε αυτόν τον αγώνα. Το όνομα της είναι Ροδάνθη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ροδάνθη Καπαρού πρωταγωνιστεί σε… love story στον Άγιο Δομίνικο: όπως σας έχουμε ενημερώσει, προ ημερών, στον αγώνα Ελλάδα – Ρουμανία, παίκτης της γειτονικής χώρας παραδέχθηκε ότι του αρέσει η 19χρονη!

Αναμεταδίδουμε βέβαια πάντα με κάθε επιφύλαξη.
Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου