Ραντεβού εκατοντάδων εκατομμυρίων!


To 13o πετράδι είναι πλέον στο στέμμα της Βασίλισσας, ωστόσο η δυναστεία συνεχίζεται! Πέρεθ- Ζιντάν τα λένε άμεσα και η λίστα έχει ονόματα... εκατοντάδων εκατομμυρίων!

Η λάμψη της έγινε ορατή σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ομάδα- μύθος και το κύμα θαυμασμού θα συνεχίσει ακόμα να σκεπάζει το Μπερναμπέου. Ωστόσο, οι Μαδριλένοι αφήνουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς και στόχος του να συνεχίσουν τη δυναστεία! Τις επόμενες ημέρες ακολουθεί συνάντηση κορυφής και η λίστα του Ζιντάν είναι... τεράστια!

Η Ρεάλ είναι σε ένα σημείο όπου μπορεί να λειτουργήσει μεταγραφικά όπως και πριν από τέσσερα χρόνια, πάλι σε χρονιά Μουντιάλ. Τότε που είχε κλείσει τον Χάμες Ροντρίγκες, μία εντυπωσιακή προσθήκη με πρωτοβουλία του Φλορεντόνο Πέρεθ. Φέτος, πάλι σε χρονιά Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτήν την φορά στη Ρωσία ενδέχεται να κάνει πάλι σοβαρές αλλαγές στο ρόστερ της.

Στο παρελθόν η Ρεάλ έχει κάνει αγορές σε αστρονομικά ποσά που δημιούργησαν έλλειψη ισορροπίας στο εσωτερικό του συλλόγου. Στο πλαίσιο αυτό έχει προσπαθήσει να λειτουργήσει... ανάποδα. Τα τελευταία πέντε χρόνια η Ρεάλ έχει κερδίσει τέσσερρα Champions League, έχοντας ξοδέψει 456 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές. Βέβαια από πωλήσεις έχει αποκομίσει το ποσό των 403 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου