Το νέο Gmail είναι εδώ: Αυτές είναι οι σημαντικότερες αλλαγές


To Gmail στη νέα του μορφή περιλαμβάνει νέες λειτουργίες, αλλά και ορισμένες αλλαγές στην desktop εκδοχή της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google.

Οι αλλαγές δεν έγιναν ορατές από όλους τους χρήστες, από το πρωί της Τετάρτης οπότε και ξεκίνησε το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας. Ορισμένοι χρήστες ίσως χρειαστεί να προστρέξουν στις ρυθμίσεις του Gmail (το εικονίδιο με το γνωστό "γρανάζι") προκειμένου να ενεργοποιήσουν μόνοι τους τις αλλαγές μέσω της επιλογής "Δοκιμάστε το νέο Gmail" (Try the new Gmail). Ορισμένοι ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουν υπομονή για λίγες μέρες, προκειμένου να εμφανιστούν οι αλλαγές. Αν, στην πορεία, αποφασίσετε να επιστρέψετε στις παλιές ρυθμίσεις, πηγαίνετε ξανά στο ίδιο σημείο και επιλέξετε “Go back to classic Gmail.”

Η νέα μορφή του Gmail σας βοηθά να κάνετε περισσότερα πράγματα. Να επιλέξετε συνημμένα -όπως φωτογραφίες- χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε ή να ανατρέξετε σε μεγάλες συνομιλίες, να χρησιμοποιήσετε το νέο πλήκτρο snooze για να αναβάλετε την ανάγνωση emails που δεν χρειάζεται να δείτε αμέσως ή να έχετε εύκολη πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά, όπως το Google Calendar, το Tasks, (τώρα διαθέσιμο σε Android και iOS) και το Keep.





Περισσότερα: news247

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου