Από 26/4/18 στους κινηματογράφους


Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ. Οι ήρωες που αγαπήσαμε ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν πανίσχυρο κακό. Iron man, Thor, Captain America, Spiderman και πάρα πολλοί άλλοι σε ένα δυνατό come back που υπόσχεται να καθηλώσει.

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά όλες τις νέες κυκλοφορίες:

Εκδικητές: Ο Πόλεμος Της Αιωνιότητας




Περίληψη
Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, το Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας (Avengers: Infinity War) της Marvel Studios φέρνει στη σκοτεινή αίθουσα την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Άνθονι & Τζόι Ρούσο
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Κρις Χέμσγουορθ, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Μαρκ Ράφαλο, Άντονι Μακί, Τζέρεμι Ρένερ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Πολ Μπέτανι, Κρις Πρατ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τομ Χόλαντ, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Τζος Μπρόλιν, Ντον Τσιντλ, Σεμπάστιαν Σταν, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ζόε Σαλντάνα, Ντέιβ Μπατίστα, Κάρεν Γκίλαν, Πομ Κλεμεντιέφ, Τομ Χίντλστον, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Ίντρις Έλμπα, Τζον Φαβρό, Γουίλιαμ Χερτ, Μπενεντίκτ Γουόνγκ, Λίντα Καρντελίνι, Ντανάι Γκουρίρα, Φλόρενς Κασούμπα, Πίτερ Ντίνκλατζ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Βιν Ντίζελ
Διάρκεια: 155 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Απάτη σε Μαύρο Φόντο



Περίληψη
Η συναρπαστική αληθινή ιστορία του πιο προσοδοφόρου εγκλήματος στη σύγχρονη γαλλική ιστορία. Καθώς κινδυνεύει να χάσει την επιχείρησή του λόγω ρευστότητας και αναζητώντας έναν τρόπο να βγάλει γρήγορα χρήματα ώστε να μπορέσει να σώσει τόσο τη δουλειά του όσο και την αξιοπρέπειά του, ο Αντουάν, ένας συνηθισμένος άντρας, καταστρώνει ένα σχέδιο για την κλοπή των φορολογικών κονδυλίων που διανέμει η γαλλική κυβέρνηση στο πλαίσιο μιας αναδυόμενης αγοράς που αφορά το εμπόριο δικαιωμάτων εκπομπής ρύπων CO2. Ένα σχέδιο που εξελίσσεται στη ληστεία του αιώνα και χαρακτηρίζεται από προδοσία και δολοφονίες.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μαρσάλ
Ηθοποιοί: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Μπενουά Μαζιμέλ, Γκρανζ, Ιντίρ Σεντέρ, Λόρα Σμετ, Μίκαελ Γιούν, Ντάνι, Πάτρικ Καταλίφο, Μουσά Μαασκρί
Διάρκεια: 104 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18



Η Ζουγκλοπαρέα



Περίληψη
Ο Μορίς μπορεί να μοιάζει με πιγκουίνο - αλλά βαθιά μέσα του είναι πραγματικός τίγρης! Μαζί με τους φίλους του, τη "Ζουγκλοπαρέα", θέλει να διατηρήσει την τάξη και τη δικαιοσύνη στη ζούγκλα, όπως έκανε η μητέρα του πριν από αυτόν. Αλλά ο Ίγκορ, το πονηρό κοάλα, με τη βοήθεια του στρατού των ανόητων μπαμπουίνων θέλει να καταστρέψει τη ζούγκλα μια για πάντα. Η Ζουγκλοπαρέα - σπεύδει στη διάσωση!
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Αλάά
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 97 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου