«Κατέβηκαν» κείμενα για τον Μαρινάκη από τον Guardian


Η διαδικτυακή έκδοση της δημοφιλούς βρετανικής εφημερίδας αποδημοσίευσε κείμενα που αφορούσαν τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.


Όταν έγινε γνωστή η ποινική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το Noor 1, ήταν δεδομένο πως θα υπάρξει αναπαραγωγή από τα αγγλικά ΜΜΕ, αφού είναι ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Μαζί με το BBC, ασχολήθηκε με το θέμα και ο Guardian, με ρεπορτάζ της ανταπροκρίτριάς του σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία. 

Λίγες μέρες αργότερα, στο site της αγγλικής εφημερίδας ανέβηκε θέμα με τίτλο: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε κρίση και ο Μαρινάκης της Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην καρδιά της». Ο Άγγλος ρεπόρτερ μίλησε με κόσμο και δημοσιογράφους από την Ελλάδα, προσθέτοντας μέσα και μερικές δηλώσεις τους. Στο θέμα αναφερόταν εκτενώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην εμπλοκή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού σε διάφορες υποθέσεις, μεταξύ των οποίων και το Noor 1.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά η βρετανική ιστοσελίδα αποφάσισε να «κατεβάσει» το κείμενο, με την ένδειξη «pending review», ότι δηλαδή «εκκρεμεί έλεγχος». Παράλληλα, αποδημοσιεύτηκε και το πρώτο κείμενο, που αναφερόταν στην ποινική δίωξη, χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση για το λόγο της απόσυρσής τους.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου