Η άδεια μπαταρία του κινητού πιο αγχωτική από μια συνέντευξη για δουλειά


Η άδεια μπαταρία του κινητού πιο αγχωτική από μια συνέντευξη για δουλειάΗ έρευνα έδειξε ότι ο σύγχρονος άνθρωπος στην θέα ενός κινητού μου έχει ξεμείνει από μπαταρία νιώθει χειρότερα από το αν χαλάσει το αυτοκίνητο του ή από το να κλειδωθεί έξω από το σπίτι του.  0
    
Μεγάλη μελέτη δείχνει ότι ο σύγχρονος άνθρωπος νιώθει μεγαλύτερο στρες για το αν αδειάζει η μπαταρία του κινητού από εκείνο για ένα interview για δουλειά ή ακόμη και από το να χαλάσει το αυτοκίνητο του.

Η κινεζική εταιρεία κινητών τηλεφώνων Huawei η οποία έχει κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε μια μεγάλη έρευνα για την σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με το κινητό του τηλέφωνο. Η μελέτη έγινε στην Βρετανία και σε αυτή έλαβαν μέρος περισσότερα από δύο χιλιάδες άτομα. Διαπιστώθηκε ότι ο σύγχρονος άνθρωπος έχει μεγαλύτερο άγχος για τα επίπεδα στα οποία βρίσκεται η μπαταρία του κινητού του τηλεφώνου από το άγχος που του προκαλεί μια συνέντευξη για ανεύρεση εργασίας ή από το να καθυστερήσει σε μια σοβαρή επαγγελματική συνάντηση. 


Περισσότερα: πηγή
Φώτο: Eklogika

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου