Αυτοκτόνησε πρωταγωνιστής του Glee


Νεκρός σε ποταμό του Λος Άντζελες βρέθηκε ο Mark Salling, που είχε ομολογήσει την ενοχή του για κατοχή παιδικής πορνογραφίας - Είχε επιχειρήσει ξανά να αυτοκτονήσει τον περασμένο Σεπτέμβρη

Όλα δείχνουν αυτοκτονία, στην είδηση του θανάτου του  Mark Salling, το πτώμα του οποίου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στον ποταμό Sunland του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι του. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Πακ στην δημοφιλή σειρά Glee, ήταν 35 ετών.

Το θάνατό του επιβεβαίωσε το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες στο δίκτυο E! News, με το TMZ να αναφέρει χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, πως πρόκειται για αυτοκτονία. Ο ηθοποιός βρισκόταν εκτός φυλακής με εγγύηση, ενώ αναμένετο να ξεκινήσει να εκτίει την ποινή του στις αρχές Μαρτίου.

Ο ηθοποιός Mark Salling είχε δηλώσει ένοχος τον περασμένο Δεκέμβριο, στη δίκη εις βάρος του με την κατηγορία της κατοχής παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η ενέργεια αυτή ερχόταν έπειτα από συμφωνία των συνηγόρων με τις αρχές για ηπιότερη αντιμετώπιση του πρώην πρωταγωνιστή της σειράς Glee. Το κατηγορητήριο ήθελε τον Αμερικανό να συλλαμβάνεται έχοντας στην κατοχή του 50.000 φωτογραφίες 600 βίντεο με υλικό που δείχνει σεξουαλική κακοποίηση μικρών παιδιών.







Περισσότερα: news247
Φώτο: Newpost

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου