«Συμφωνία για τρία χρόνια με Μουλέν»


Οι Πολωνοί θεωρούν δεδομένη την απόκτηση του Τιμπό Μουλέν από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία με τη Λέγκια Βαρσοβίας και τον Γάλλο αμυντικό μέσο της.

Το θέμα του Τιμπό Μουλέν παραμένει ανοικτό και είναι σε άμεση συνάρτηση με τη  οριστική εξέλιξη της υπόθεσης του Δημήτρη Κουρμπέλη. Όπως αναφέρουν πολωνικά ΜΜΕ οι επαφές μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Λέγκια έτρεξαν σε χρόνο ρεκόρ φτάνοντας σε συμφωνία για την παραχώρηση του 28χρονου Γάλλου χαφ, αντί του ποσού του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Η συμφωνία, όπως γράφεται στην Πολωνία, περιέχει και μπόνους, όπως και ρήτρα, αλλά τα νούμερα δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, ενώ με τον παίκτη ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο.

Με δηλώσεις του ο Μουλέν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου», αλλά όπως είπε περιμένει τον ΠΑΟΚ (που περιμένει τον… Κουρμπέλη), με τους Πολωνούς φιλάθλους να είναι και πάλι διχασμένοι και όχι ιδιαίτερα «ζεστοί» ως προς την πώληση ενός βασικού «εργαλείου» της ομάδας λίγο πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη χειμερινή διακοπή.

Ο 28χρονος Γάλλος μέσος, που παίζει και ως «οχτάρι», πήγε το καλοκαίρι του 2016 στη Λέγκια από την Μπέβερεν και αμέσως έγινε βασικός στην ομάδα του… Χάσι παίζοντας μαζί με τον Οτζίτζα-Οφόε και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου