Τέζαρε την Άρσεναλ η Γουέστ Μπρομ!


Έκοψε τον αέρα της Άρσεναλ η Γουέστ Μπρομ. Οι κανονιέρηδες αγκάλιαζαν το «διπλό» χάρη σε γκολ στο φινάλε, όμως οι παίκτες του Πάρντιου έσωσαν τον βαθμό στο «Χόθορνς» (1-1) με πέναλτι πριν την εκπνοή. 

Δεν κατάφερε να κλείσει με νίκη το 2017 η Άρσεναλ. Παρότι βρήκε γκολ στο 83ο λεπτό, η ομάδα του Βενγκέρ δεν μπόρεσε να πάρει το «διπλό» στο «Χόθορνς» αφού με εκτέλεση πέναλτι στο 89ο λεπτό η Γουέστ Μπρομ έσωσε τον βαθμό (1-1). 

Οι κανονιέρηδες είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο όμως έκαναν λίγα πράγματα επιθετικά. Παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να αγχώσουν την άμυνα των γηπεδούχων, που δοκίμασαν την τύχη τους στις αντεπιθέσεις όμως ο Τσεχ ήταν σε ετοιμότητα. 

Καλύτερος ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο, αφού οι δύο ομάδες ρίσκαραν περισσότερο. Αυτό βόλεψε περισσότερο την ομάδα του Βενγκέρ, που έπιασε τα 811 παιχνίδια στην Premier League και ξεπέρασε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. H Άρσεναλ δικαιώθηκε για την επιμονή της και στο 83ο λεπτό βρήκε τη λύση καθώς έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σάντσες, η μπάλα κόντραρε στον Μακ Λιν και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων. Η Γουέστ Μπρομ παρά το «σοκ» κατάφερε να αντιδράσει και να απαντήσει με ένα πέναλτι για χέρι του Τσέιμπερς, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Ο Τζέι Ροντρίγκες ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε στο 89ο λεπτό, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 1-1. 

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου