«Τεσσάρα» σε ρυθμό προπόνησης ο Ατρόμητος και… περιμένει


Το αυτονόητο έκανε ο Ατρόμητος, που προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου επικρατώντας 4-0 εκτός έδρας της Σπάρτης και εκτός απροόπτου θα περάσει και ως πρώτος από τον 4ο όμιλο.

Καθάρισε την πρόκριση και περιμένει για την πρωτιά ο Ατρόμητος! 

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επιβλήθηκε 4-0 της Σπάρτης εκτός έδρας, εξασφάλισε την παρουσία της στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και εκτός απροόπτου στην κλήρωση θα μπει στο γκρουπ ομάδων που τερμάτισαν στην 1η θέση των ομίλων. 

Αυτό που απομένει για να οριστικοποιηθεί η κατάκτηση της πρωτιάς είναι το αποτέλεσμα του αγώνα Τρίκαλα-Κέρκυρα, στο οποίο οι Περιστεριώτες δεν θέλουν νίκη των γηπεδούχων, σκοράροντας από τρία γκολ και πάνω. 

Το ματς για τον Ατρόμητο τέλειωσε πριν καν... αρχίσει, αφού ο Αυστριακός τεχνικός έβαλε βασική ενδεκάδα, αφού το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του είναι τη Δευτέρα και έτσι ήταν απλά θέμα χρόνου για τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν και να φτάσουν στη νίκη. 

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, αφού στο 17' ο Μάντσον με «κεραυνό» άνοιξε το σκορ για το 1-0 και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος στο 28' έκανε το 2-0 με πλασέ μέσα στην περιοχή και 10 λεπτά αργότερα πήρε την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες, κάνοντας το 3-0. 

Στο β' μέρος ο ρυθμός έπεσε, ο Κάναντι έδωσε χρόνο και σε παίκτες που ήθελε να δει σε δράση, αλλά ο Ατρόμητος βρήκε ακόμα ένα γκολ στο 75' με κεφαλιά του Μενσά από νέα εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες. 

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου