Νέα οικονομικά και αδιάβροχα πληκτρολόγια από τη Razer


Η αγορά των gaming πληκτρολογίων δείχνει να έχει στραφεί σχεδόν εξ ολοκλήρου στα μοντέλα με μηχανικούς διακόπτες, ωστόσο η Razer έρχεται να φέρει στην αγορά δύο νέα μοντέλα για όσους αντιπαθούν τα μηχανικά πληκτρολόγια. Ο λόγος γίνεται για τα νέα Razer Cynosa Chroma και Razer Cynosa Chroma Pro.

Σύμφωνα με την εταιρία τα πληκτρολόγια είναι εφοδιασμένα με πλήκτρα που έχουν μαλακά μαξιλαράκια και είναι ανώτερα από τα συμβατικά rubber dome πληκτρολόγια. Μάλιστα η Razer επισημαίνει πως κάθε πάτημα ταξιδεύει πλήρως και είναι άμεσο, προσφέροντας στα Cynosa μια αίσθηση που μπορεί να συγκριθεί με αντίστοιχα μηχανικά πληκτρολόγια.


Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους, τα “πιο ολοκληρωμένα εισαγωγικού επιπέδου πληκτρολόγια για gamers”, όπως τα χαρακτηρίζει η Razer, έχουν 10-key rollover με anti-ghosting, πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα με on-the-fly macro recording και 1,000Hz polling rate. Κάθε πλήκτρο φωτίζεται ατομικά με το RGB λυχνίες. 

Στο φωτισμό εντοπίζεται η μόνη διαφορά της απλής και της Pro έκδοσης, αφού το ακριβότερο μοντέλο διαθέτει ένα σασί με 24 προγραμματιζόμενες ζώνες φωτισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως τα Cynosa έχουν ανθεκτικό αδιάβροχο σχεδιασμό.






Περισσότερα: unboxholics
Φώτο: thegadgetflow.com

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου