Nomads επεισόδιο 22: Συναρπαστικό παιχνίδι ασυλίας - Ποια ομάδα έχασε και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος


Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ασυλίας παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της δευτέρας και με τις δύο ομάδες να τα δίνουν κυριολεκτικά όλα. Ξεχώρισαν ο Μαυρίδης από την φωτιά και η Δήμητρα από τους ωκεανούς μαζί με την ειρήνη. Ωστόσο είχαμε και πάρα πολλούς τραυματισμούς, Γιώργος Μαυρίδης, Μαντώ Γαστεράτου και Γιώργος Κατσινόπουλος στο τρίτο ματς δεν συμμετήχαν.

Με 3-0 κέρδισαν οι ωκεανοί την ασυλία στέλνοντας την φωτιά στην ψηφοφορία. Πριν την ψηφοφορία βέβαια η ομάδα της φωτιάς είχε μια έκπληξη για την Όλγα. Είχαν παραγγείλει την προηγούμενη μέρα από τον Έλληνα σεφ, μια τούρτα για τα γενέθλια του μικρού γιου της την οποία και της πρόσφεραν μετά την λήξη του αγώνα ασυλίας.

Ακολούθησε η ψηφοφορία με την ομάδα της φωτιάς να είναι σε δύσκολη θέση.  Τρεις ψήφους είχε η Μαντώ, τρεις η Χριστίνα και από μια η Νατάσα και και Κωνσταντίνος. Με την ψήφο της Αποστολίας στην Χριστίνα και το 3-3, έπρεπε η Νατάσα να επιλέξει ένα από τα δύο κορίτσια. Τελικά η Μαντώ είναι η πρώτη μονομάχος της Πέμπτης (μιας και άλλαξε το πρόγραμμα προβολής και κάθε πέμπτη θα βλέπουμε την αποχώρηση)

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου