Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0


Κόντρα στα προβλήματά του, με μοναδικό στήριγμα τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως δεν... πεθαίνει! Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, επικράτησε 1-0 του κακού Ολυμπιακού (που πίεσε στο φινάλε για την ισοφάριση) με το γκολ του Βιγιαφάνιες και πλέον... βλέπει προς την κορυφή! 

Χωρίς την παραμικρή έκπληξη η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προτιμώντας τον πιο ισορροπημένο Ρόμπιν Λουντ στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής αντί του Άντονι Μουνιέ.

Ο Βλαχοδήμος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Ο Χουλτ αριστερό μπακ, ο Κουλιμπαλί δεξί και ο Μολέδο με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Ο Σιλά και ο Κουρμπέλης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερό «φτερό» ο Λουντ, δεξί ο Βιγιαφάνιες, ο Χίλιεμαρκ σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή του 4-4-1-1 ο Γκιγέρμο Μολίνς.

Στην αντίπερα «ερυθρόλευκη» όχθη ο Τάκης Λεμονής έδωσε φανέλα βασικού στους εξής: Ο Προτό υπερασπίστηκε την εστία των πρωταθλητών. Δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερό ο Κούτρης και ο Σισέ με τον Ένγκλες στο κέντρο των μετόπισθεν. Ρομάο και Οφόε το δίδυμο στο κέντρο του γηπέδου. Δεξί εξτρέμ ο Πάρντο, αριστερό ο Ανδρούτσος, ο Φορτούνης «δεκάρι» και «φουνταριστός» ο Εμενίκε που προτιμήθηκε αντί του Καρίμ.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου