Τραγωδία με δύο νεκρούς στη Λακωνία:Άκουσε ικεσίες, πήγε για βοήθεια, αλλά έχασε τη ζωή του κι αυτός


Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους το εργατικό δυστύχημα που συνέβη στη Σκάλα Λακωνίας στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και ακόμη δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Ήταν περίπου 8:45΄ το πρωί της Τρίτης όταν η προσπάθεια ενός συνεργείου ιδιωτικού εργολάβου για τον καθαρισμό του αντλιοστασίου του βιολογικού καθαρισμού στην Σκάλα Λακωνίας κατέληξε σε ανείπωτη τραγωδία. 

Δύο άνδρες έχασαν την ζωή τους: Πρόκειται για τον 51χρονο εργαζόμενο, υπήκοο Βουλγαρίας που έχασε την ζωή του μέσα στα λύματα και τον 37χρονο Βασίλη Αλεξανδρή που στην προσπάθειά του να βοηθήσει κατέληξε. 

Αυτό που δίνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην τραγωδία είναι το γεγονός ότι ο 37χρονος Έλληνας Βασίλης Αλεξανδρής που έχασε την ζωή του δεν εργαζόταν στο συγκεκριμένο ιδιωτικό συνεργείο που εκτελούσε τον καθαρισμό, αλλά ως αποθηκάριος, σε super market που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο των εργασιών. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 51χρονος Βούλγαρος εργάτης άρχισε να καλεί σε βοήθεια νιώθοντας ότι έχανε τις αισθήσεις του εξ αιτίας των αναθυμιάσεων και έπεσε μέσα στα λύματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο 37χρονος Βασίλης Αλεξανδρής όταν άκουσε τις φωνές έσπευσε αμέσως να δει τι γίνεται και να βοηθήσει. Στην προσπάθειά του όμως να ανασύρει τον 51χρονο εργαζόμενο έχασε και ο ίδιος τις αισθήσεις του και την μάχη για την ζωή. 





Περισσότερα: protothema

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου