Οι εφαρμογές που «τρώνε» την μπαταρία του κινητού


Απλές λύσεις για να παραμείνει σε περισσότερη φόρμα το smartphone.

Είναι γνωστό στα πέρατα του τεχνολογικού κόσμου ότι η ζωή της μπαταρίας του smartphone παραείναι σύντομη και το κινητό πεθαίνει πριν καν φας δεκατιανό!

Φταίει η αθρόα χρήση που κάνουμε στο τηλέφωνο, φταίνε οι τόσες εφαρμογές που τρέχουμε ή μήπως εκείνη η βιντεοκλήση με τη μαμά;

Πολλά φταίνε, όλα τα παραπάνω μαζί και ακόμα περισσότερα δηλαδή, μόνο που δεν είναι μυστικό.

Είναι οι δημοφιλέστερες των εφαρμογών αυτές που κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά, αλλά και η μη λελογισμένη χρήση της συσκευής πάντα, αφού τρέχουμε προγράμματα που δεν χρησιμοποιούμε ή τα αφήνουμε να κάνουν τα δικά τους, σε βάρος πάντα της μπαταρίας.

Εφαρμογές που ξελιγώνουν το κινητό γρηγορότερα απ’ όσο μπορείς να βρεις πρόσβαση σε πρίζα. Αφήνοντας το smartphone άχρηστο δηλαδή τη στιγμή που θα το χρειαστείς πραγματικά.

Πολλοί κατασκευαστές λογισμικού, εταιρίες προστασίας και τεχνολογικά δίκτυα έχουν αποπειραθεί να μας αποκαλύψουν ποια είναι τα προγράμματα που ρουφούν τη ζωτική ενέργεια του κινητού μας, είτε μιλάμε για περιβάλλον Android είτε για iPhone, μόνο που εμείς συνεχίζουμε να μην τους ακούμε. Και όλοι τους συμφωνούν στα βασικά.




Περισσότερα: πηγή
Φώτο: madata

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου