ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια ή στόπερ μέχρι το… 90’


Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η απόκτηση του Μαουρίσιο έβαλε ένα τέλος στις μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ. Τέσσερις μέρες πριν εκπνεύσει ο χρόνος, ίσως, γίνει άλλη μία μεταγραφή…


Αυτό το καλοκαίρι ήταν όντως το «καλοκαίρι του Βιεϊρίνια». Ποτέ άλλοτε, ο ΠΑΟΚ και ο Πορτογάλος χαφ της Βόλφσμπουργκ δεν κάθισαν τόσες πολλές φορές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ποτέ άλλοτε ο Βιεϊρίνια δεν έδειξε ξεκάθαρα την προτίμηση και την επιλογή του να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Εν τούτοις μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο καμία συμφωνία για την επιστροφή του στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος μέσος της Βόλφσμπουργκ μπορεί να βρίσκεται για περισσότερες από δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και να περιμένει την τελευταία καθοριστική κίνηση από τον ΠΑΟΚ.

 Με τη μεταγραφική περίοδο να φτάνει στο φινάλε της, όλα μπορούν να συμβούν, έστω και στο… 90’.

Αλλωστε, ο Ιβάν Σαββίδης, με τη μεταγραφή του Μαουρίσιο, έδειξε σε μια δύσκολη περίοδο για το σωματείο, μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ότι θέλει να την στηρίξει και να την ενισχύσει με μεταγραφές.

Γι’ αυτό και η απόκτηση ενός στόπερ ή μια συμφωνία με το Βιεϊρίνια να μην αποκλείονται να γίνουν μέχρι το βράδυ της 31ης Αυγούστου.

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου