Το... παλεύει για Πούκι


Ο 27χρονος επιθετικός της Μπρόντμπι αρέσει στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν πολλά εμπόδια στην απόκτησή του, με σημαντικότερο τις πιθανές απαιτήσεις της Μπρόντμπι. Δεν παίζει στα προκριματικά του Europa League.


Η απόκτηση ενός επιθετικού είναι η θέση που «καίει» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή, για αυτό και καταβάλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου η συγκεκριμένα... τρύπα στο ρόστερ να κλείσει το γρηγορότερο δυνατό.

Ένα από τα ονόματα φέρεται να εξετάζουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι του Τεέμου Πούκι. Ο 27χρονος Φινλανδός ανήκει στην Μπρόντμπι, με την οποία την περσινή σεζόν είχε 29 γκολ και 10 ασίστ σε 46 συμμετοχές.

Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, οι Δανοί του έκαναν πρόταση ανανέωσης όμως ο διεθνής στράικερ την απέρριψε δείχνοντας έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η προοπτική του Παναθηναϊκού αρέσει στον επιθετικό με θητεία στην Σεβίλλη, την Σάλκε και την Σέλτικ, όμως η υπόθεσή του δεν είναι και τόσο εύκολη. Αντιθέτως υπάρχουν πολλά και σημαντικά εμπόδια...

Και αυτό γιατί η Μπρόντμπι σίγουρα αξιώνει ένα σημαντικό ποσό για να τον αφήσει να έρθει στην Αθήνα, καθώς πρόκειται για τον καλύτερο της παίκτη, ενώ ΔΕΝ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο ματς της επόμενης φάσης του Europa League, καθώς ήδη έχει αγωνιστεί με την Μπρόντμπι στα προκριματικά, ξεκινώντας στην βασική εντεκάδα του ισόπαλου 0-0 παιχνιδιού με την Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο κανονισμός της UEFA απαγορεύει στους παίκτες να αγωνιστούν κατά την διάρκεια των προκριματικών (οποιασδήποτε φάσης) σε δύο διαφορετικές ομάδες. 

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου