Ντεμπούτο-ΣΟΚ για Πάολο Μαλντίνι στο τένις!


Ο Πάολο Μαλντίνι λαχταρούσε να δώσει τον πρώτο επαγγελματικό αγώνα του στο τένις όμως το φινάλε βρήκε τον θρυλικό άσο της Μίλαν να αποχωρεί καταφανώς απογοητευμένος.


Πάνω στο χορτάρι ήταν γεννημένος νικητής και έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Μίλαν κατακτώντας πάρα πολλούς τίτλους όμως στο τένις τα πράγματα είναι διαφορετικά και το αντιλαμβάνεται πλήρως ο Πάολο Μαλντίνι.

Ο θρυλικός άσος των "ροσονέρι" έζησε μεν μία όμορφη στιγμή με την παρουσία του στο Aspria Tennis Cup του Μιλάνου όμως ο πρώτος επαγγελματικός αγώνας της καριέρας του δίπλα στον φίλο και προπονητή του Στέφανο Λαντόνιο στέφθηκε με απόλυτη απιτυχία.

Οι δυο τους ηττήθηκαν με 6-1 6-1 μέσα σε μόλις 42 λεπτά, με τον 49χρονο Μαλντίνι να δηλώνει αμέσως μετά: "Το πιο περίεργο πράγμα που μου συνέβη αυτές τις ημέρες; Το ότι επικοινώνησαν μαζί μου από κάποιο άλλο τουρνουά Challenger που παίζεται στην Ιταλία, προσφέροντάς μου wild card...

Αντιθέτως, αυτό θα μείνει ένα απομονωμένο γεγονός. Μία όμορφη εμπερία που με διασκέδασε αρκετά αλλά δεν θα επαναληφθεί".

Πηγή contra.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου