«Υψηλές απαιτήσεις για Εμποκού η Κιέβο»



Ιταλική ιστοσελίδα αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για αγορά του Εμποκού αλλά και στις υψηλές απαιτήσεις της Κιέβο για τον ποδοσφαιριστή.  



Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού αποτελεί σημαντικό «κεφάλαιο» στην βελτίωση του Παναθηναϊκού επί Ουζουνίδη και οι «πράσινοι» θα κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν στο ρόστερ τον διεθνή εξτρέμ, έστω και αν οι πιθανότητες είναι λίγες., όπως έχουμε τονίσει εδώ και καιρό. Σύμφωνα με το tuttomercatoweb η Κιέβο έχει υψηλές απαιτήσεις για τον παίκτη και οι πρώτες «κρούσεις» της ελληνικής ομάδας θα πέσουν στο κενό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ιταλικός σύλλογος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θέλει να κάνει με τον Εμποκού, καθώς αυτή την στιγμή στον σύλλογο δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής. Η λογική λέει πως θα χρησιμοποιήσει το καλό timing(εμφανίσεις του παίκτη σε Ελλάδα και Κόπα Άφρικα) και θα επιδιώξει να πουλήσει τον παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί ούτε να... φανταστεί το αρχικό ποσό που μπορεί να θέσουν οι Ιταλοί(περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ) αλλά ούτε και την ρήτρα των 5 εκατομμυρίων! Προσπάθεια θα γίνει αλλά η περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα μπορούσε να τελεσφορήσει μόνο προς το τέλος του καλοκαιριού και αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί άλλη ομάδα για τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό. Και πάντα, μιλώντας, για ενδεχόμενο νέου δανεισμού...


Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου