Στα... χαρακώματα, Μπλάτερ και Πλατινί!



Τον μεγαλύτερο εγωιστή που έχει γνωρίσει ποτέ του, χαρακτήρισε ο Μισέλ Πλατινί τον Σεπ Μπλάτερ, με τους δυο τους να βρίσκονται πλέον στα... χαρακώματα μετά την τιμωρία απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο!



Ο Γάλλος πρώην επικεφαλής της UEFA, αποδείχθηκε ότι έλαβε για λόγο που δεν αιτιολογήθηκε ποτέ, ένα ποσό που ξεπερνούσε το 1 εκατ.λίρες, για «συνεργασία» με τον Μπλάτερ.

Η αρχική ποινή του ήταν στα οχτώ χρόνια απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, όμως μειώθηκε στα τέσσερα έτη, σε αντίθεση με την τιμωρία του Μπλάτερ που έμεινε στα έξι.

Ο Πλατινί, σε συνέντευξή του στη «Le Monde», ανέφερε για τον άλλοτε «συνεργάτη» του:

«Στο φινάλε, έδειξε ότι προσπαθούσε να σώσει μονάχα το τομάρι του. Ο Μπλάτερ δεν υπερασπίστηκε κανέναν, ούτε εμένα. Είναι ο πιο εγωιστής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

Ξέρω ότι είχε εμμονή μαζί μου, από το “αρκετά” που είχε πει τον Μάιο του 2015, δίχως καν να λάβει υπόψιν του και τη ζήλια του για τα όσα είχα πετύχει εγώ στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Την τελευταία φορά που τον είδα, ήταν στο CAS τον Αύγουστο του 2016 και συμπεριφερόταν σαν να μη συνέβη τίποτα. Ήταν όλο γελάκια...».

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου