Λεπτότερο και με έγχρωμη οθόνη το νέο Nokia 3310;


Γνωρίζουμε ήδη ότι μια νέα έκδοση του Nokia 3310 θα αποκαλυφθεί στην MWC 2017 από την HMD Global, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχαμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως ακριβώς θα μοιάζει η συσκευή.

Φαίνεται ότι το νέο 3310 τελικά, παρότι θα βασίζεται στη σχεδίαση του κλασικού τηλεφώνου της Nokia, θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από αυτό, ενώ θα ενσωματώνει λίγο μεγαλύτερης διαγωνίου έγχρωμη οθόνη.

Αναφέρεται πάντως από το GSM Arena, ότι η συσκευή δεν θα διαθέτει “έξυπνες” λειτουργίες, αλλά θα παραμείνει ένα feature phone, με φυσικό πληκτρολόγιο. 


Όσον αφορά στα χρώματα, πιθανότατα θα το δούμε σε διαφορετικές εκδοχές – μεταξύ άλλων σε πράσινο, κόκκινο και κίτρινο χρώμα.

Μπορεί να συνδεθεί με δίκτυο 2.5G και έτσι επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγηθούν στο Internet, είναι αρκετά αργό, ικανό όμως για απλό browsing.

Η τιμή του είναι ακόμα χαμηλότερη από όσο περιμέναμε, καθώς το νέο Νokia διατίθεται στα 49 ευρώ και όχι 59 ευρώ όπως αρχικά είχε φημολογηθεί. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά το δεύτερο τρίμηνο του 2017.






About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου