Η μελαχρινή καλλονή που κάνει παζάρι


Η 26χρονη Στέλλα Μιχαλέα κερδίζει πόντους ως το νέο sex symbol της Ελλάδας [Η 26χρονη σε στιγμιότυπο από διακοπές της ] στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι!

Το νέο sex symbol της Ελλάδας κάνει... παζάρια! Ή μάλλον όχι. Ο ρόλος της εντυπωσιακής Στέλλας Μιχαλέα στο νέο τηλεοπτικό παιχνίδι του Σκάι με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι σαφώς πιο γλυκός.

Η Στέλλα και η επίσης όμορφη Μαργκώ Τούμπανη δείχνουν με στιλ και σεξαπίλ τα πλούσια δώρα που διεκδικούν οι τηλεθεατές. Η 26χρονη μελαχρινή με τα ατέλειωτα πόδια, το καλογυμνασμένο κορμί και το εκπληκτικό χαμόγελο καθήλωσε το αντρικό κοινό από την πρεμιέρα κιόλας της εκπομπής!

Θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στις πασαρέλες των πιο γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών μόδας και να περνούσε έτσι με ευκολία στη συνέχεια μπροστά από τις κάμερες. Ωστόσο η όμορφη Στέλλα προτίμησε να εισβάλει στον χώρο της showbiz μέσα από το ρεπορτάζ! Ναι, καλά διαβάζετε. Η καλλονή του παιχνιδιού «Κάνε παζάρι» έγραφε μέχρι πρότινος για τις καλλονές της showbiz και τώρα διαβάζει αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι για εκείνη. Βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί...

Μετά τις σπουδές της στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 η νεαρή μαθητευόμενη δημοσιογράφος άρχισε την πρακτική της στα sites του καναλιού! Εκεί πήρε το «βάπτισμα του πυρός» γράφοντας καλλιτεχνικά θέματα και σιγά σιγά απέδειξε το ταλέντο της! Εργάστηκε αρκετούς μήνες ως συντάκτρια και, όπως αναφέρουν πρώην συνεργάτες της, η Στέλλα ήταν μια συνεσταλμένη κοπέλα, με αρκετό χιούμορ, μεθοδική, ήσυχη και ιδιαίτερα εργατική.

Δοκιμάστηκε όμως και μπροστά στο γυαλί ως παρουσιάστρια σε τηλεκουίζ και, αφού πέρασε τις εξετάσεις και εκεί, οι πόρτες για μια καριέρα στη μικρή οθόνη άνοιξαν διάπλατα μπροστά της. Και κάπως έτσι η συντάκτρια άρχισε να κερδίζει πόντους ως νέο sex symbol.

Σε αυτό βεβαίως βοήθησε αρκετά και ο λογαριασμός της στο Instagram, ο οποίος είναι γεμάτος με ωραίες, θηλυκές και κάποιες σέξι φωτογραφίες της. Μοιραία, λοιπόν, αυξάνονται και πληθύνονται καθημερινά οι followers της. Και πού να ανέβει περισσότερο και η τηλεθέαση του «Παζαριού».

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου