Δύο ώρες κράτησε η κατάθεση του Σισέ



Για δύο ώρες και κάτι κατέθετε ο Τζιμπρίλ Σισέ στη δίκη για την υπόθεση της διαμάχης του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συνεχίζεται η διαδικασία με άλλες καταθέσεις, απόντες οι διαιτητές! 


Μαραθώνια διαδικασία η δίκη της διαμάχης του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ο Γάλλος πρώην φορ του Παναθηναϊκού παρέστη κανονικά το πρωί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι από νωρίς πολύ αυστηρά. 

Η κατάθεση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κράτησε κάτι παραπάνω από δύο ώρες και περιέγραψε ενώπιον της έδρας ό,τι συνέβη στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τον Φεβρουάριο του 2011. 

Λίγο πριν τις 13:00 η μαραθώνια κατάθεση του Σισέ ολοκληρώθηκε και ακολούθησε σύντομη διακοπή για να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες καταθέσεις, από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου, τον μεταφραστή Μιγκέλ Καπουάνο και από πλευράς Ολυμπιακού από τον Γιάννη Βρέντζο, (καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι παρών στη διαδικασία) και ο διευθύνων σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ» Βασίλης Βασιλειάδης. 

Σημειώνεται πως παρότι η έδρα έχει διατάξει τη βίαιη προσαγωγή των διαιτητών εκείνου του αγώνα, κ.κ. Καλόπουλου, Αρετόπουλο και Σαραϊδάρη για να καταθέσουν ως μάρτυρες της υπόθεσης, εκείνοι δεν εμφανίστηκαν!

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου