Δεν ήταν έγκυος η άτυχη κοπέλα: Τα πρώτα λόγια του τραγικού συζύγου


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση πως η άτυχη κοπέλα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας μαζί με το τρίχρονο αγγελούδι της, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Αυτό βέβαια προέκυψε έπειτα από δηλώσεις των συγγενών του ζευγαριού. 

Ωστόσο, ο σύζυγός της Υπάτιος Πατμανόγλου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής La Biri Biri ξεκαθάρισε πως η σύζυγός του δεν ήταν έγκυος. Οι δυο τους προσπαθούσαν πολύ τον τελευταίο καιρό να κάνουν ένα ακόμα παιδί, το ήθελαν πολύ και το είχαν αναφέρει σε συγγενείς με αποτέλεσμα αμέσως μετά το τραγικό συμβάν να δημιουργηθεί αυτή η εικόνα αφού οι συγγενείς τους δεν είχανε καταλάβει ακριβώς αν ήταν ή όχι. 

Ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πέρασα διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και γέλαγα, έλεγα δεν θα μου συμβεί τίποτα άλλο στη ζωή μου, δεν καταλάβαινα ούτε κρίση ούτε τίποτα, αλλά αυτό που μου συνέβη, δεν το περίμενα ποτέ. Τους άφησα με τη μουσικούλα τους, το μωράκι ήταν έτοιμο να κοιμηθεί, έσβησα τη μηχανή και είπα να πάω τουαλέτα παίρνοντας μόνο τα κλειδιά, μπήκα τουαλέτα και ξαφνικά έκλεισαν όλα τα φώτα, ένα τεράστιο μπαμ, φωτιά, καπνός. Νόμιζα ότι η έκρηξη ήταν μέσα στην τουαλέτα. 

Βγήκα έξω, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, έβαλα τη μπλούζα μου στο πρόσωπο, είδα το αμάξι μου καμμένο, είδα το άλλο παιδί που οδηγούσε την πόρσε νεκρό, συλλυπητήρια και στην οικογένεια του να πω, τώρα έφταιγε δεν έφταιγε, 4 ζωές έφυγαν…Είδα το αυτοκινητάκι μου δεν το πίστευα, γιατί ρε παιδιά, λέω, ευτυχώς δεν έχασα την ψυχραιμία μου και προσπάθησα να σώσω την οικογένεια μου, να σβήσω τη φωτιά αλλά τι να σώσω, ήταν όλα καμμένα, λέω Υπάτιε πάρτο απόφαση αγόρι μου, τελειώσανε όλα είπα…».

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου