Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον τραγουδιστή Πάνο Καλλίδη


Σοβαρό ατύχημα είχε πριν λίγη ώρα με το αυτοκίνητό του ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, νοσηλεύεται εδώ και μερικά λεπτά στο Ασκληπιείο Βούλας, εκεί όπου βρίσκεται και η γυναίκα του στο πλευρό του, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Η κατάσταση του τραγουδιστή δεν είναι κρίσιμη. 

Ο συντάκτης καλλιτεχνικών θεμάτων Νάσος Γουμενίδης γράφει στο μπλοκ του:

«Πληροφορήθηκα κι εγώ όπως και άλλοι μέσω διαδικτύου την είδηση περί σοβαρού τροχαίου του Πάνου Καλλίδη. Ποια είναι η αλήθεια; Η αλήθεια είναι πώς ο τραγουδιστής αυτοτραυματίστηκε. Δεν είχε καμια εμπλοκή σε τροχαίο. Το περιστατικό συνέβη πρίν απο μερικές ώρες όταν ο Πάνος αποφάσισε να πάει για ψάρεμα με το τζίπ του.

Σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Βάρκιζας. Όμως είχε κάνει λάθος. Αντί να βάλει το αυτοκίνητο σε θέση χειρόφρενου, παρκινγκ ο λεβιές κούμπωσε στο νεκρό με αποτέλεσμα ξαφνικά να δει το αυτοκίνητο να κυλάει.

Στιγμιαία ο Πάνος πετάχτηκε στο αυτοκίνητο για να το ακινητοποιήσει αλλά η δύναμη του τον πήρε απο κάτω με αποτέλεσμα να τον πατήσει στο δεξί πόδι και να χτυπήσει στα πλευρά. Είναι μέσα στο νοσοκομείο αλλά καθαρά για προληπτικούς λόγους…».


About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου