Μπρούσκο: Τραγική κατάληξη – Η Αναστασία θα σκοτώσει τον άντρα που αγαπά;



Μετά το θάνατο του παιδιού τους, η Αναστασία και ο Ματθαίος έχουν μπει σε έναν πραγματικό πόλεμο, ρίχνοντας ο ένας την ευθύνη στον άλλον. 


Τα λόγια που ξεστομίζουν μαχαίρια στην καρδιά τους. Αλλά και οι πράξεις δεν πάνε πίσω. Είναι πράξεις μίσους από δύο ανθρώπους που λες ότι δεν αγαπήθηκαν ποτέ..

Από την Μαρία Μεταξητινού…

Ο Ματθαίος βρίσκεται στα Χανιά και η τελευταία τους τυχαία συνάντηση ήταν δραματική. Η Αναστασία έχει ορκιστεί να πάρει εκδίκηση, μάλιστα το έχει πει ανοιχτά στον Ματθαίο: «Αν σε ξαναδώ μπροστά μου, θα πάρω ένα όπλο και θα σε σκοτώσω».

Ο Ανδρέας, ο οποίος είναι συνεχώς δίπλα της, προσπαθεί να τη συνεφέρει και μάλιστα είχε πάρει το όπλο από την τσάντα της διότι, γνωρίζοντας καλά το χαρακτήρα της Αναστασίας, ήταν σίγουρος ότι δεν θα δίσταζε να το κάνει.

Ο Ματθαίος, από την άλλη, δεν της δίνει κανένα ελαφρυντικό, ίσα-ίσα που πιστεύει ότι η Αναστασία φταίει για το θάνατο του παιδιού τους και βιώνει κι αυτός με τη σειρά του τον πόνο της μεγάλης απώλειας.

Οι μέρες περνάνε και η Αναστασία δεν μπορεί να ησυχάσει όσο ξέρει ότι ο Ματθαίος είναι στα Χανιά. Αγνοεί τις συμβουλές του Ανδρέα και αναζητά ξανά το όπλο της. Η Αναστασία ψάχνει σε διάφορα συρτάρια, κάνει το σπίτι σχεδόν άνω-κάτω και τελικά βρίσκει το όπλο της στο σημείο που το είχε κρύψει ο Αντρέας. Το παίρνει στα χέρια της, το ελέγχει και απογοητεύεται γιατί ο Ανδρέας έχει πάρει τις σφαίρες. Αμέσως θυμάται ότι έχει και σε άλλο σημείο φυλαγμένες σφαίρες, τις βρίσκει, γεμίζει ξανά το όπλο της και το βάζει και πάλι στην τσάντα της.

πηγή

About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου