Πέντε οι νέες συσκευές που θα παρουσιάσει η Nokia το 2017


Σύμφωνα με τις πρόσφατες φήμες, η Nokia αναμένεται να μπει δυναμικά στην mobile αγορά το 2017, παρουσιάζοντας 5 νέα μοντέλα. 

Η HMD Global, η οποία διαχειρίζεται πλέον το brand Nokia, ετοιμάζεται, σύμφωνα με το GSM Arena, να παρουσιάσει 5 νέα smartphones κατά τη διάρκεια του 2017, τα οποία μάλιστα εκτιμάται ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πλαίσιο του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Οι περισσότερες φήμες για τη Nokia έκαναν λόγο για το επερχόμενο D1C, αλλά φαίνεται ότι θα είναι περισσότερα τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν τελικά.

Οι διαδικτυακές διαρροές θέλουν τη Nokia να παρουσιάζει 5 νέα μοντέλα, τα οποία θα έχουν οθόνες από τις 5 έως και τις 5.7 ίντσες σε διαγώνιο, με ανάλυση Full HD ή WQHD. Υπάρχουν πληροφορίες ότι το D1C θα έχει δύο διαφορετικές εκδοχές, ένα μοντέλο με οθόνη Full HD, διαγωνίου 5 ιντσών, μνήμη RAM 2 GB, το οποίο εκτιμάται ότι θα προσφέρεται σε τιμή 150 ευρώ περίπου, καθώς μία ακόμα εκδοχή του με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, μνήμη RAM 3 GB και τιμή 200 ευρώ περίπου.

Πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει φήμες για δύο ακόμα μοντέλα της Nokia, τα C1 και P, τα οποία δεν θα προλάβαιναν να κάνουν την εμφάνισή τους στο MWC 2017, αλλά οι πιο πρόσφατες πληροφορίες θέλουν τη Nokia να προλαβαίνει να τα εντάξει στο πλήθος των νέων μοντέλων που θα δείξει στο περίπτερό της. Μένει να το δούμε…




About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου