Έκλεισε... ιρανικά την παρένθεση ο Πανιώνιος!



Με γκολάρες των δύο Ιρανών του, Μασούντ και Ανσαριφάρντ, αλλά και με μεγάλη απόκρουση του Γιαννιώτη στο τέλος, ο Πανιώνιος… ξεπέρασε τη Βέροια και νικώντας 2-1 τον Ηρακλή, έπιασε κορυφή! 

Μια κακή παρένθεση απέδειξε ο Πανιώνιος πως ήταν η ήττα από τη Βέροια! 

Βγάζοντας ξανά… γούστα, οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν 2-1 του Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα: Γκολάρες, δύο αποβολές εντός αγωνιστικού χώρου και άλλες δύο εκτός, πολλά νεύρα, απίστευτες ευκαιρίες εκατέρωθεν και χιτσκοκικό φινάλε. 

Οι δύο Ιρανοί, Μασούντ και Ανσαριφάρντ, πέτυχαν τα γκολ των φιλοξενούμενων, ο πρώτος με «κεραυνό» στο 34’ και ο δεύτερος με εξαιρετικό πλασέ στο 78’, για να μειώσει με τον Λεοζίνιο στο 85’ ο «Γηραιός», που είδε τον Γιαννιώτη να βγάζει το… τούβλο του Περόνε από τη μικρή περιοχή στο 92’, παραμένοντας, έτσι, χωρίς νίκη στη Σούπερ Λίγκα. 

Πώς έπαιξαν

Απόντος του Μπαρτολίνι, ο Κούρος έπαιξε στο πλάι του Ρούσσου στο κέντρο της άμυνας, με τον Σαραμαντά να πηγαίνει στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν και τον Κυριακίδη δεξιά. Στο τέρμα, φυσικά, ήταν ο Χουάντερσον, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να επιλέγει ξανά το αγαπημένο του 4-2-3-1. Στα χαφ αγωνίστηκαν Αγγελόπουλος και Ιντζόγλου, ο Πασάς ήταν στο αριστερό «φτερό», ο Μοντέιρο στο δεξί (οι δύο τελευταίοι άλλαξαν πλευρά στο 30’) και ο Λεοζίνιο πίσω από τον Περόνε. 

4-2-3-1 χρησιμοποίησε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Γάντια… βασικού φόρεσε ο Γιαννιώτης, ο οποίος είχε μπροστά του -από αριστερά προς τα δεξιά- Αντωνιάδη, Ρισβάνη, Οικονόμου και Γκιοατά (τραυματίας ο Βλάχος). Κόρμπος και Σιώπης ήταν, σταθερά, στα χαφ, ο Φούντας αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ, ο Μασούρας δεξιά, με τον Μασούντ να κινείται πίσω από τον συμπατριώτη του, Καρίμ Ανσαριφάρντ. 

Περισσότερα στο sport-fm.gr


About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου