Ο Barack Obama τραγούδησε με τους Aerosmith μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος


Τραγούδησαν τη μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος Walk This Way Οι Steven Tyler και Joe Perry, οι Aerosmith δηλαδή, τραγούδησαν την Παρασκευή, τη μεγάλη τους επιτυχία Walk This Way μαζί με τον πρόεδρο των Η.Π.Α. Barack Obama, σε μια μη προγραμματισμένη εμφάνιση. 

 Το θρυλικό συγκρότημα, προσγειώθηκε στη Florida, μετά από την περιοδεία του στο Mexico και τη νότια Αμερική, όπου και έτυχε να δουν το προεδρικό αεροσκάφος στο διεθνές αεροδρόμιο του Orlando. Ο Tyler και ο Perry, άρχισαν να το φωτογραφίζουν και πριν καλά - καλά το καταλάβουν δέχθηκαν πρόσκληση να μπουν και στο εσωτερικό του.  

Ο Αμερικανός πρόεδρος βρισκόταν στο Orlando για να προωθήσει την υποψηφιότητα της Hillary Clinton. Εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο Air Force One, αλλά ζήτησε από το συγκρότημα να περιμένει, γιατί ήθελε να τους γνωρίσει. Φυσικά περίμεναν και μαζί με τον πρόεδρο της Αμερικής τραγούδησαν α καπέλα το  Walk This Way, με τον Steven Tyler να δηλώνει στα social media πως ο πρόεδρος «ήταν το κάτι άλλο». Μάλιστα, ο Obama τους προσκάλεσε να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο και να δώσουν εκεί μια συναυλία, καθώς όπως είπε είναι μεγάλος θαυμαστής τους!  

O Steven Tyler καθώς φεύγει από το αεροσκάφος



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου