ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό είναι το Τεράστιο ΛΑΘΟΣ που όλες Κάνουμε όταν Αγοράζουμε Καλλυντικά!


Όταν αγοράζουμε νέα προϊόντα ομορφιάς, νιώθουμε σαν να αποκτάμε νέα μωρά, χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε από τους πόνους της γέννας! Και το καλύτερο αίσθημα στον κόσμο είναι να μακιγιάρεσαι με καινούρια προϊόντα.Αλλά ενώ χαιρόμαστε με τα καινούρια προϊόντα ομορφιάς που αποκτήσαμε…. Δεν δίνουμε …

Όταν αγοράζουμε νέα προϊόντα ομορφιάς, νιώθουμε σαν να αποκτάμε νέα μωρά, χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε από τους πόνους της γέννας!


Και το καλύτερο αίσθημα στον κόσμο είναι να μακιγιάρεσαι με καινούρια προϊόντα.


Αλλά ενώ χαιρόμαστε με τα καινούρια προϊόντα ομορφιάς που αποκτήσαμε….


Δεν δίνουμε σημασία σε αυτό το μικρό σύμβολο πάνω στο προϊόν.


Αν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν που έχει περάσει η ημερομηνία λήξης του, τότε το προϊόν γίνεται είτε αναποτελεσματικό (π.χ. αντηλιακό) ή μπορεί να προκαλέσει μικροβιακή μόλυνση.


Αν για παράδειγμα, η μάσκαρα λήξει σε 6 μήνες και την χρησιμοποιείτε παραπάνω καιρό, επανειλημμένα βάζετε μέσα στο σωληνάριο μικρόβια από τις βλεφαρίδες σας, όπου στη συνέχεια αναπτύσσονται στο εσωτερικό του και το επαναχρησιμοποιείτε.


Πετάξτε τα προϊόντα ομορφιάς, όταν λήγουν. Κάθε προϊόν ομορφιάς θα πρέπει να έχει ένα σύμβολο ενός ανοιχτού βάζου με έναν αριθμό γραμμένο πάνω του. Αυτό θα αναγράφεται και πάνω στη συσκευασία, αλλά και πάνω στο ίδιο το προϊόν.


Βεβαιωθείτε ότι θα ψάξετε το σύμβολο πριν πετάξετε τη συσκευασία. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει τη μέρα που ανοίγετε το προϊόν, και όχι τη μέρα που το αγοράσατε.


Έτσι αν αγοράσετε ένα προϊόν και δε το ανοίξετε για τον επόμενο μήνα, ξεκινήστε το μέτρημα από τη μέρα που ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε το προϊόν, και όχι τη μέρα της αγοράς. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το θυμάστε, είναι να γράψετε με ένα μαρκαδοράκι την ημερομηνία που το ανοίξατε, για να υπολογίσετε πότε λήγει. 





About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου